Ufuk Okulları'ndan Batman'daki kardeş okullarına ziyaret

Ufuk Okulları, ?Doğu Batı Kardeşlik' projesi kapsamında Batman'daki kardeş okullarını ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2012 19:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ufuk Okulları heyeti, ziyaretlerine Batman İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa ile başladı. Okul heyetini makamında ağırlayan Akboğa, Batman'daki okullarla yapılan kardeşlik protokolünden ve verilen desteklerden memnun olduğunu ifade etti. Akboğa, ?Kardeşliğimizin artarak devam etmesi bizim için çok önemli. Burada bulunmanız bile bizler için anlamlı ve büyük bir destektir. Okullarımıza yaptığınız maddi manevi desteklerinizden dolayı teşekkür ediyor, kardeşliğimizin artarak devamını diliyoruz.? dedi.

Batman'da Yenimahalle İlköğretim, kardeş okulu olan İstinye Ufuk İlköğretim Okulu'nu; Binatlı İlköğretim, Şişli Ufuk İlköğretim'i; Cumhuriyet Lisesi, İstinye Ufuk Fen ve Anadolu Lisesi'ni; Şehit Öğretmenler İÖO, Ortaköy Ufuk İÖO'nu, Batman Lisesi de Tarabya Ufuk Fen ve Anadolu Lisesi'ni misafir etti. Okul ve eğitim şartları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaretlerde birlikte yapılabilecek faaliyetler de tartışıldı.

Geçen 23 Nisan'da 89 Batmanlı öğrenci İstanbul'a gelmiş, kardeş okulundaki öğrencilerle birlikte hem 23 Nisan'ı kutlamış hem de İstanbul'u gezmişti. Kardeşlerini okullarında, yurtlarında hatta evlerinde misafir eden Ufuklu öğrenciler misafirleriyle yakından ilgilenerek hediyeler takdim etmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber