İki binanın çatısı kül oldu

İzmit Yenişehir Mahallesinde bir evin çatısında çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle yan binaya da sıçradı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2012 07:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmaması herkesi sevindirdi.

Alınan bilgiye göre Yenişehir Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Cemil Sokak No:6 adresindeki iki katlı bir binada oturan Sabri Debreli'nin evinin çatı katında akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanı gören çevredeki vatandaşlar yangını hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken binadakiler ve yan binadaki vatandaşlar hemen tahliye edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulunurken yangın rüzgarın da etkisiyle Murat Genç'e ait binanın çatısına sıçradı. İtfaiye erleri yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü. Çevre sakinleri ise yangını ve itfaiye erlerinin çalışmalarını merakla izledi.

Yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucu her iki çatıdaki yangın tamamen söndürüldü. Yangının Sabri Debreli'nin bacasından çıktığı ve çatıdaki talaşlara sıçrayarak büyüdüğü iddia edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmaması herkesi sevindirirken yanan her iki çatıda da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber