Üniversite öğrencilerine kurs

Konya Ticaret Odası (KTO)-Karatay Üniversitesinde eğitim ve öğrenim gören öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak için çeşitli branşlarda kurs veriliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2012 19:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ney, diksiyon, bateri, gitar, Türk Sanat Müziği, bağlama ve tiyatro dallarında olmak üzere toplam 7 dalda açılan kurslara öğrenciler ilk günden itibaren yoğun ilgi gösterdi. Kurslara şu ana kadar yaklaşık 300 öğrencinin kayıt yaptırdığı bildirildi.

Öğrencilere diksiyon ve tiyatro eğitimi veren Konya Devlet Tiyatrosu sanatçısı Doğan Doğru, öğrencilere diksiyon, hitabet ve tiyatro dersleri verme teklif edildiğinde çok mutlu olduğunu belirterek, ?Genç arkadaşlarla birlikte olmak, onların enerjisini almak bizi ayrıca heyecanlandırıyor. Amacımız Türkçe'nin güzel ve doğru kullanımını sağlamak. Tiyatro derslerinde de onlarla birlikte gelecekte oluşacak ya da onların yetiştireceği kaliteli tiyatro seyircileri, sanata bakış açısı, geniş ve aydın bir kesim olarak arkadaşları yetiştirmek adına biz de küçük çabalar içindeyiz? dedi.

KTO-Karatay Üniversitesi öğrencisi Emin Naci Üner, ?Üniversitemizin bize verdiği çok güzel imkanlar var. Kendimizi geliştirmemiz açısından veya kendi açıklarımızı kapatmamız açısından şu anda diksiyon kursu alıyoruz. Gerçekten kendimizi geliştirebilmemiz için iyi hocalarla çalışıyoruz. Bundan dolayı Karatay Üniversitesi'ne çok teşekkür ediyorum. Sadece bu kurs değil, diğer kurslardan da faydalanan arkadaşlarımız var? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber