Öğrencilere 15 tatilde kayak eğitimi verilecek

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, Bitlis'in ilçe ve köylerindeki maddi durumu iyi olmayan derslerinde başarılı öğrencilere karın müsait olması durumunda 15 tatilde karne hediyesi olarak ücretsiz kayak dersleri vereceklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 18:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Derslerin bir hafta devam edeceğini ve öğrencilerin ekipman, yol, konaklama, yemek gibi tüm giderlerinin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından karşılanacağını bildiren Güven, yapılacak olan bir haftalık faaliyetle öğrencilere hem kayak eğitimi verileceğini hem de hem de spor kültürü aşılayacaklarını belirtti.

Bitlis'teki kayak tesisinde şimdiden bakım ve onarım çalışlarını yapmaya başladıklarını aktaran Muzaffer Güven şöyle konuştu:

?Kayak tesislerimizin kışa sorunsuz girmesi için tesislerimizde şimdiden bakım ve onarım çalışmalarına başladık. Kış sezonuna kadar tesislerde ki bakım ve onarım çalışları bitilerek burada kış sporları faaliyetlerine başlanacak. İlk olarak 15 tatilde ilçe ve köylerimizde ki maddi durumu iyi olmayan derslerinde başarılı öğrencilere iki grup halinde 1 haftalık kayak eğitimi dersleri verilecek.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber