Boşanmış babalar, muhalefetten randevu bekliyor

Çocuklarını göremedikleri gerekçesiyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı önünde yaptıkları eylemle gündeme gelen Boşanmış Babalar Grubu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmeye hazırlanıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muhalefetten randevu talep eden grup üyeleri, randevu verilmesinin ardından liderleri ziyaret edip, sorunlarının çözümü için destek isteyecek.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile yapılan görüşmeye katılan Boşanmış Babalar Grubu Sözcüsü Hüseyin Kılınç, görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, muhalefet partilerinden de destek isteyeceklerini açıkladı. Kılınç, ?Hakkımızı ararken haksızlık yapmadık. Hiç kimseyi incitmemek için çok dikkatli davrandık. Sonuçta ise hükümetin, halkın ve medyanın desteğini bu şekilde kazanmış olduk. Ancak aldığımız bu destek yeterli değil. Problemlerimizin çözümüne katkı sağlayacak herkesle görüşüp desteklerini almak istiyoruz. Bunun için CHP ve MHP liderlerini ziyaret etmeyi ve kendilerini bilgilendirmeyi arzuluyoruz. Müracaatlarımızı yaptık. Görüşme için bilgi verilmesini bekliyoruz.? dedi.

?ZİYARET HEDEFLERİNDE PROF. DR. GÖRMEZ DE VAR?

Eylemin kamuoyunda geniş yankı uyandırmasının ardından birçok annenin, daha yasa çıkmadan evlatlarıyla babalarının düzenli iletişim sağlanması yönünde hareket ettiklerine dikkat çeken Grup Sözcüsü Hüseyin Kılınç, aile sorunlarının giderilmesi noktasında Diyanet İşleri Başkanlığı'na da görev düştüğünü kaydetti. Kılınç, ?Planlanmış, doğru bir strateji takip edilirse yaşanan problemin yüzde 50'si yasa çıkmadan çözüme kavuşur. Diyanet İşleri Başkanlığımız cuma hutbesinde ailelerin çocukları konusunda titizliğe davet etmesi, çatışmalarda çocukların koz olarak kullanmaması hususunu dile getirmesi, büyük etki uyandıracaktır. Bu amaçla Sayın Prof. Dr. Görmez'i de ziyaret etmeyi planlıyoruz. Yasa çıkmadan üzerimize düşeni toplum olarak yapmalıyız.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber