İMO Uşak Şubesi Rektör Sait Çelik'i misafir etti

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Uşak Şubesi, aylık kahvaltılı toplantıda Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ve SGK İl Müdürü Kenan Şenol'u misafir etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 19:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıda konuşan İMO Uşak Şube Başkanı Muhammet Gür, ?2012 yılı kamulaştırılma bilirkişi kurslarında dört üyemiz yetki belgesi almaya hak kazandı. Ayrıca önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz gecede, meslekte 25 ve 40. yıllarını dolduran meslekdaşlarımıza ödül vereceğiz.? dedi.

Uşak Üniversitesi'nde 2013-2014 akademik yılında inşaat mühendisliği bölümü açılması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Rektör Çelik ise, ?Şimdilik bir profesör ve dört yardımcı doçent sözlerini aldık. Bu arkadaşlarımızdan biri Japonya'da deprem alanında doktoralı. İyi bir inşaat mühendisliği bölümü açıp yüksek lisans ve doktora yapılabilecek düzeye getirmek istiyoruz. Yeni bir üniversite olmamız nedeniyle kampüs alanımız inşaat şantiyesi gibi. Sizlerin görüş, öneri ve bakışına ihtiyacımız var. Hızlı bir büyüme trendi içindeyiz, bunun sorunlarını tek başımıza götürmemiz mümkün değil. Şehir bize ne kadar destek verirse üniversitemizi da o kadar sağlıklı büyütebiliriz.? dedi.

SGK İl Müdürü Şenol da inşaat mühendislerine sosyal güvenlik mevzuatı hakkında çeşitli bilgiler verdi. Toplantı, odaya yeni üye olan Eyüp Karakaya'ya rozet takılmasının ardından sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber