Alanya'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde diskoda eğlenen 2 grup arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2012 20:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kestel beldesinde yer alan bir diskoda eğlenen İlker İlkay Gökalp (42), H.O. (41) ve M.L.B (25), gece 04.30 sıralarında eğlence mekanından dışarıya çıktı. İddiaya göre eğlence mekanından çıkan 2 kadından biri kendilerine laf atıldığı iddiasıyla daha önceden tanıdığı Gökalp'ten yardım istedi. Bunun üzerine Gökalp ve yanındaki 2 arkadaşı ile karşı gruptaki A.Ş. (35), K.Y.U. (34), K.S. (29), M.D. (26) ve E.B. (35) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Gökalp ve H.O.bıçak darbesiyle yaralandı. Bıçak kalbine isabet eden Gökalp, olay yerinde hayatını kaybetti. Göğsünden yaralanan H.O.'da Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kavgada yüzlerine aldıkları yumruk darbeleriyle yaralanan A.Ş. ile K.S.'de Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi edildi.

Olayla ilgili jandarma tarafından yapılan çalışmada kavgaya karışan zanlılar A.Ş., K.Y.U., K. S. ile M.D. gözaltına alındı.

Olay yerinden kaçan ve cinayet zanlısı olduğu iddia edilen E.B. de aranıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber