Çelik kasadaki paraları bir gecede yediler

Bursa'da bir fabrikadan çelik kasa çalan zanlılar, çelik kasanın içindeki paralarla alem yaptı. Ancak bir gecelik alem ertesi gün polisin zanlıları yakalamasıyla sona erdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 09:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkez Nilüfer İlçesi Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikaya giren iki kişi, fabrikadaki çelik kasayı kiraladıkları özel bir otomobile yükleyerek kaçtı. Kar maskesi takarak çelik kasayı çalan zanlılar, daha sonra kasayı merkez Nilüfer ilçesi Misi Köyü yakınlarındaki ağaçlık bir alanda murç ile açtı. Kasanın içinden çıkan para hırsızlık zanlılarını bile şoke ederken, zanlılar kasadaki 130 bin TL'yi alarak Kocaeli'nin Gebze ilçesine kaçtı. Burada gece ailemi yapan zanlılar kasadaki paraların büyük bir miktarını bir gecede tüketti. Sabah Bursa'ya dönüş yolunda terminalde yakalan zanlı V.M. suçunu itiraf ederken, soygunu arkadaşı G.A. ile yaptığını söyledi. V.M., arkadaşının Gebze'de kaldığını söylemesi üzerine harekete geçen polis ekipleri G.A.'yı evinde yakalayarak gözaltına aldı. İfadeleri alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen zanlılar, 130 bin liranın bir kısmını polise teslim etti. Polis, parayı alarak fabrika sahibine teslim etti.

İfadeleri tamamlanan zanlıların hırsızlıktan çok sayıda sabıka kaydının olduğu öğrenilirken zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber