Manisa Eğitim Bir-Sen, geciken ödemeleri sordu

Memur Sen çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Eğitim Bir-Sen Kula Temsilciliği, öğretmen ücretlerinin geç ödenmesi konusunu görüşmek üzere Mal Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 09:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konu ile ilgili olarak Kula Mal Müdürü Bülent Oğraş'ı ziyaret eden Eğitim Bir-Sen Kula Temsilciliği yönetimi, öğretmenlerin ödemelerinin geç yapılmasının eğitimcileri üzdüğünü, planlarını aksattığını, ödemeler konusunda daha hassas olunması gerektiğini dile getirdi. Amaçlarının kimseyi yargılamamak, suçlu ilan etmek olmadığını, sadece aksaklıkların giderilmesini istediklerini vurguladılar.

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Kula Mal Müdürü Oğraş, babasının da Milli Eğitim camiasından olduğunu, eğitimcilerin önemini bildiğini, toplumda farkındalık yaratan kişiler olduğunu belirtip; bu ay bazı aksaklıkların yaşandığını, personel eksikliğinin çalışmalarını etkilediğini; bundan sonraki ödemelerde daha hassas olacaklarını belirterek, üzüntülerini dile getirdi.

Eğitim Bir Sen Kula Temsilcisi Sedat Koyuncu, tüm eğitim çalışanlarınızın hizmetinde olduklarını, ücret ödemelerindeki gecikmeyi de ilgili kurumla görüştüklerini belirtti. Koyuncu ayrıca, görevine yeni başlayan Kula Mal Müdürü Bülent Oğraş' a da başarı dileğinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber