Kemer'de çöple ilgili istek ve şikayetler için hat kuruldu

Antalya'nın Kemer ilçesinde katı atık toplama, ayrıştırma ve kompostlama hizmetlerini yapan Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği(GATAB), ?818 07 77 Alo Çöp' hattı kurdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 13:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GATAB yeni hat ile özellikle çöple ilgili istek ve şikâyetler dinlenerek anında çözüme kavuşturmayı hedefliyor.

Konuyla ilgili GATAB'dan yapılan açıklamaya göre vatandaşların katı atık konusunda yaşayacakları tüm sıkıntıların giderilmesi için 818 07 77 Alo Çöp hattı kuruldu. Hizmetten yararlanmak isteyenler söz konusu numarayı arayıp istek ve şikayet formu dolduruyor. Özellikle yoğun sezonlarda olası çöp birikmesi, konteyner ihtiyacı ve temizliği konularında anında çözüm üretmenin amaçlandığı bu hat 24 saat aralıksız çalışıyor.

Alo Çöp Hattı'nın vatandaşların mağdur olmaması için hayata geçirildiğini ifade eden GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, ?Turistik tesislerin, özellikle otellerin yoğun olarak ihtiyaç duyduğu Alo Çöp Hattı'nı arayanların istek ve şikâyetlerini anında çözüme kavuşturuyoruz. Katı atık toplama ve ayrıştırmada özellikle turistik tesislerimizin ve vatandaşlarımızın yaşayacağı sorunlara 818 07 77 Alo Çöp Hattımız ile anında müdahale ediyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber