Sorgun Devlet Hastanesi bölge hastanesi gibi çalışıyor

Sorgun Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Suat Hayri Gözübüyük, hastanenin eksiklerini tek tek gidererek daha modern bir hale getireceklerini söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2012 13:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Bakanlığı'nın yeni yapılanma çalışması kapsamında Sorgun Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Op.Dr. Suat Hayri Gözübüyük, göreve başladıktan sonra hastanenin araç-gereç bazında eksikleri belirleyip tek tek tamamladıklarını belirterek, ? Hastanemizde çalışan 500 civarında personel dahil bir ekip çalışması yürüterek halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Hastanenin gelişmesi konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Şu anda Sorgun çevresindeki ilçelere bölge hastanesi konumunda hizmet veriyoruz. Günlük hasta sayımız bin 800 ile 2 bin arasında değişiyor. Hedefimiz Sorgun'a ve çevre ilçelerdeki hastalarımıza daha iyi hizmet ve onların ihtiyaçlarına daha hızlı cevap vermektir" dedi.

Hastane bünyesinde meme kanserinin teşhisindeki en etkin görüntüleme yapan Mamografi cihazı almak istediklerini ifade eden Başhekim Gözübüyük, ?Yoğun bakım ünitesindeki eksiklerimizi tamamlayıp teknik imkansızlıkları gidereceğiz. Bunun yanında hastanemize bir arşiv odası yapacağız.? diye konuştu.

Sorgun halkının yapılmasını dört gözle beklediği yeni hastane konusunda da çalışmaların sürdüğüne değinen Gözübüyük, ?Yeni yapılacak 250 yataklı hastanenin projesi Sağlık Bakanlığı tarafından inşaatı yapacak olan TOKİ'ye iletildi. TOKİ proje üzerinde inceleme yapıyor. Hastanenin temeli 2013 yılının Mart-Nisan aylarında atılabilir. Hastanemiz 15 ay içerisinde teslim edilecek.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber