Facebook hırsızları ele verdi

Bitlis'in Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonla hırsızlık yaptığı belirlenen 2 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2012 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde ilçenin Selçuklu Mahallesi'nde bir eve giren hırsızlar, burada bir adet laptopu çalarak kayıplara karıştı. Ahlat Emniyet Müdürlüğü'nün yapmış olduğu takip sonucunda olay yerine yakın bir yerde şahıslara ait güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri facebook üzerinden olaya karışan bir şahsın fotoğraflarına ulaştı. Olay günü hırsızları gören görgü tanıklarına şahsın fotoğraflarını gösteren ekipler, bunun üzerine Tatvan nüfusuna kayıtlı şahsı Tatvan polisinin desteğiyle gözaltına aldı. Şahsın yapılan sorgusunda olaya karışan diğer arkadaşını itiraf etmesi sonucu arkadaşı da gözaltına alınırken, çalıntı malı 170 TL ye alan internet cafe sahibi de yapılan sorgusunun ardından Tatvan adliyesine sevk edildi.

Hırsızlık olayına karışan E.İ. ve E.Y., Ahlat Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgunun ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber