'Üçüncü köprü İstanbul'u katledecek'

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, üçüncü köprünün İstanbul'un yeşil alanlarını yok edeceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2012 14:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bölgenin eski fotoğrafını basın mensuplarına gösteren Tekin, ?Üç yıl önce burada bir tek ağaca zarar verilmeyeceği söylendi. Hadi anayasadan korkmuyorsunuz, Allah'tan korkun! Üçüncü köprü İstanbul'un katliamını gerçekleştirecek.? dedi.


3 dev, köprü ve otoyollar için yarışacak


Gürsel Tekin, Sarıyer Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Yeni Büyükşehir Yasası' konulu panele katıldı. Panele ayrıca; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, CHP belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Boğaz köprüleriyle ilgili konuşan Tekin, İstanbul'da köprü alanlarının en başta yeşil gözüktüğünü, daha sonraları bu bölgelerde ağaçların kalmadığını belirtti. Elindeki İstanbul fotoğrafını gösteren Tekin, "Üçüncü Köprü güzergahı burası, su havzaları ve orman alanları gözüküyor. Üç yıl önce burada bir tek ağaca zarar verilmeyeceği söylendi. Hadi anayasadan korkmuyorsunuz, Allah'tan korkun! Üçüncü köprü İstanbul'un katliamını gerçekleştirecek." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber