Arınç, buz tutan Gölcük Tabiat Parkı'nı gezdi

TOBB tarafından düzenlenen "Yeni Yüzyılda Medya ve İletişim Arama Konferansı"na katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç sabah kahvaltısının ardından konferansın düzenlendiği Gazelle Resort Otel'den ayrılarak buz tutan Gölcük Tabiat Parkı'na gitti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 14:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TOBB tarafından düzenlenen "Yeni Yüzyılda Medya ve İletişim Arama Konferansı"na katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç sabah kahvaltısının ardından konferansın düzenlendiği Gazelle Resort Otel'den ayrılarak buz tutan Gölcük Tabiat Parkı'na gitti. Bolu Valisi İbrahim Özçimen'in de eşlik ettiği gezide Gölcük'e gelen Arınç buz tutan gölün etrafında tur attı. Bülent Arınç ve beraberindekiler daha sonra göl kıyısındaki Devlet Konuk Evi'nde çay molası verdi.

Konuk evinden çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arınç göl kenarında güzel bir tesis kurulduğunu belirterek , "Baharda ve yaz aylarında çok daha güzel olur. Güzel bir manzara hakim. Ormanlar karla kaplı, insanlar rahat nefes alabiliyor. Tüm vatandaşlarımıza burayı tavsiye ediyorum. Gölcük, Bolu civarındaki göllerden yalnızca bir tanesi. Bolu da dünya harikası bir şehir. Tüm insanlarımızın güzel vakit geçirebileceği bir yer. Herkes Gölcük'ü görmeli." şeklinde konuştu. Başbakan Yardımcısı ve beraberindekiler, Arınç'ın açıklamalarının ardından Gölcük Tabiat Parkı'ndan ayrılarak kaldıkları otele doğru hareket etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber