Korkut'tan Hizmet İş'e ziyaret

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hizmet İş Sendikası Şubesi'ni ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 14:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Ali Korkut, yardımcısı Ferhat Mergan ile Hizmet İş Sendikası yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Geçen hafta gerçekleştirilen kongrede şube başkanlığına seçilen Erol Aksakal ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Korkut, yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Belediyeler ile sendikaların ortak noktasının işçi olduğunu belirten Ali Korkut, ?Hizmet İş Sendikası, seçimle yeni bir yönetim belirledi. İşçilerimizin oylarıyla Erol Aksakal ve yönetimi sendikanın yönetimini oluşturdu. Görevlerinde başarılar diliyor ve hayırlı olsun diyorum. Birlikte çalışmalarımız olacak. Uyum içerisinde ve karşılıklı anlayış içerisinde görev yapacağımızı umuyorum.? dedi.

Sendika Şube Başkanı Erol Aksakal, yeni bir yönetim oluştuğunu ve temsil ettikleri işçi kesimine layık olmaya gayret edeceklerini belirterek, ?Hizmet İş Sendikası olarak bir görev değişimi yaşadık. Başkanımızın da altını çizdiği gibi birlikte çalışmalarımız olacak. İşçilerimizin ve kamunun hak çizgisine uygun davranmaya çalışacağız. Karşılıklı anlayışla ortak çalışmalarımızın her iki kesiminde menfaatlerini koruma noktasında olacağına inanıyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber