Yeni yatırımlar Iğdır'a katkı sağlayacak

AK Parti Iğdır İl Başkanı Mustafa Buluş, partilerinin ayrım gözetmeden her ile olduğu gibi Iğdır'a da ciddi yatırımlar yaptığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Iğdır'daki yatırımları yerinde inceleyen Buluş, yetkililerden bilgi aldı. AK Parti iktidarının hiçbir ayrım gözetmeden her ile olduğu gibi Iğdır'a da büyük yatırımlar gerçekleştirdiğini belirten Buluş, "Yapımı devem eden kapalı alanı 50 bin metre kare üzerine olan 250 yataklı Iğdır Devlet Hastanemiz 2013 Eylül ayında hizmete açılması planlanıyor. Bu hastahanemiz 80 odası 2 kişilik 170 odası tek kişilik olacak. 250 Yataklı Iğdır Devlet Hastahanemizin hizmete açılması ile birlikte Iğdır da sağlık alanında sorunun kalmayacağını ümit ediyorum. Iğdır merkezinde bulunan yollarının 32 kilometresi bölünmüş yol yapımı çalışması başladı ve bu çalışmanın 12 kilometresi bitti. Bu yol çalışması AB standartlarında yapılarak Iğdırımıza da güzel bir görüntü sağlayacak." dedi.

Gençlerimizin spor yapması için, Gençlik Spor Merkezi yapıldığını sözlerine ekleyen Buluş. "Biz yönetim olarak yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Bundan sonra devletin yatırımları devam edecek. Biz de üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız." dedi.

Devletin Iğdır'da her alanda yatırım yaptığını ifade eden Buluş, bu yatırımların devam edeceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber