Toplu ulaşımda çalışan şoförlere öfke ve stres kontrolü eğitimi

Antalya'da toplu ulaşımda görev yapan şoförlere ?güvenli sürüş teknikleri, etkili iletişim, öfke ve stres kontrolü ve denetim' eğitimi verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2012 19:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası tarafından düzenlenen seminerde ulaşım esnafının gün içerisinde karşılaştıkları zorluklara nasıl tepki vermeleri gerektiği öğretildi. İnsan odaklı iş yapan sürücülere öfke kontrolünün yanı sıra, can güvenliğini göz önünde bulundurarak güvenli sürüş teknikleri de anlatıldı. Seminerin ardından eğitime katılan ulaşım esnafına sertifika verildi.

Sertifika törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, çağdaş toplumun en temel temsilcisinin eğitilmiş insan olduğunu ifade etti. Eğitimin şoförlerin yanı sıra Antalya halkı ile yerli ve yabancı turistlere de fayda sağlayacağını belirten Akaydın, ayrıca seminerin insan ilişkileri açısından önem taşıdığını kaydetti.

Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet İnce de bazı ulaşım esnafı tarafından yapılan yanlış hareketlerin toplumda tüm sürücüler mal edildiğini kaydetti. İnce, kurslar bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber