Müdür öğrencilerle teneffüste çay içiyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Akşemsettin İlk ve Orta Okulu Müdürü Fikret Kılıç, her sınıftan seçilen 10 öğrenciyle teneffüste çay içiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Müdür, bu sayede öğrenci gözüyle okulu inceleme fırsatı buluyor.

Her gün her sınıftan 10 öğrenci aldıklarını ifade eden Müdür Fikret Kılıç, ?Bu öğrencilerle okulumuzu değerlendiriyor, böylece öğrencilerimizin hem yönetime katılmasını sağlamış oluyoruz, hem de kendimizi onların gözünden görüyoruz. Ayrıca bu uygulama ile öğrenciler arasında okul müdürlerine yönelik ön yargının da kırıldığını gözlemledik. Bizim öncelikli hedefimiz çocuklarımıza okulda aile ortamı sunabilmektir. Bu çalışmamız öğrencilerimizle aramızdaki zaten güçlü olan iletişimi daha da güçlendirmektedir. Bunun yanı sıra çocuklarımız isteklerini birinci elden idareye ulaştırma imkanı buldukları için, kendilerini daha çok okula ait hissetmekteler. Hiç kuşkusuz bu tablo başarıya yansıyacaktır'' şeklinde konuştu.

Bu hafta 6, 7 ve 8. sınıflarla bir araya geldiklerini belirten Müdürü Kılıç, haftaya 5.sınıflarla projeye devam edeceklerini, okul olarak bu projeyle İnegöl'de yine bir ilke imza attıklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber