Vali Harput: Gemlik, en önemli ilçelerden biri

Vali Şahabettin Harput, Gemlik'in sadece Bursa'nın yükselen değeri ve vizyon ilçesi olmadığını belirterek, ?Gemlik; BUSEB, limancılık, tarım, turizm ve sanayi ile Türkiye'nin en önemli ilçelerinden birisidir.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2012 11:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Şahabettin Harput, Gemlik'e yeni atanan Kaymakam Cahit Işık ve Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Tapu Sicil Müdürlüğü'nde işlem yaptıran vatandaşlarla sohbet eden Vali Harput, daha sonra Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Belediye girişinde personel ile sohbet eden Vali Harput, güler yüzlü belediye personelini tebrik etti.

Daha sonra Refik Yılmaz ve Başkan yardımcıları ile bir süre görüşen Vali Şahabettin Harput, ilçede daire, amir, müdür ve personel arasında ahenk ve uyumun göze çarptığını ifade etti.

Harput, Kaymakam Cahit Işık ve Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz ile kentsel dönüşüm çalışmaları ve ilçenin temel meselelerinin yerinde tespiti üzerine bir araya geldiklerini açıkladı.

Harput, ?Müşterek çalışmalar büyük aşamalar kaydederek, başarıyla sürmektedir. Kentsel dönüşüm konusu tamamlandığında Gemlik, sadece deprem bakımından değil, şehircilik açısından da imrenilen bir ilçe olacak." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber