Kaza yapan sürücü direksiyonda bayıldı / Video

Bursa'da aşırı hız sonrası direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce kaldırımdaki masada çay içen vatandaşlara, daha sonra da ağaca çarptı. Kaza güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde meydana gelen dehşet verici kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Akşam saatlerinde kahvehane önünde oturan ve masalarında çay içerek sohbet eden vatandaşlar, bir anda neye uğradığını şaşırdı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce kaldırımda çay içen vatandaşların olduğu masaya, daha sonra da yol kenarındaki ağaçlarla park halindeki otomobillere çarptı. Otomobil sürücüsü çarpmanın şiddetiyle direksiyon başında baygınlık geçirirken, masada oturan vatandaşlar ise ölümden dönmüş olmanın şokunu yaşadı. Otomobilin sandalyelerle birlikte yaklaşık 10 metre ileriye fırlattığı bir kişi ise olayın şokuyla ayağa kalkarak kaçmaya başladı.

Kazayı gören vatandaşlar ise olay yerine akın etti. Bir vatandaş sürücüyü baygın olduğu direksiyon başından çıkararak yere yatırdı. Hemen sağlık ekiplerine haber veren vatandaşlar, ambulans gelene kadar sürücünün başından ayrılmadı. Bir süre sonra kendine gelen sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayı gören Medet Gökmen, bir otomobilin süratle geldiğini, masada oturan vatandaşlara çarptığını ve ardından park halindeki araçlara çarparak durduğunu söyledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri kaza yerinden güvenlik önlemi alırken, kazayı gören vatandaşların bilgisine başvuruldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber