Şarkîkaraağaç İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli törenle atıldı

Isparta'nın Şarkîkaraağaç ilçesinde yeni bir eğitim yuvasının daha temeli atıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 17:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hayırsever iş adamı Süleyman Akyol'un katkılarıyla yapımına başlanan İmam Hatip Orta Okulu'nun yeni eğitim öğretim sezonuna yetiştirilmesi hedefleniyor.

İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde düzenlenen temel atma törenine, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Vali Yardımcısı Niyazi Can, Şarkîkaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, Şarkîkaraağaç Kaymakamı Okan Leblebiciler daire amirleri ve Akyol ailesinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Hayırsever iş adamı Süleyman Akyol, törende yaptığı konuşmada, eğitimin önemine değinerek, şunları söyledi: "1938 yılında ayrıldığım memleketim Şarkîkaraağaç'a böyle bir eğitim yuvası yaptırmak en büyük hayalimdi. Bugün bu hayalimin gerçekleşmiş olmasından dolayı çok büyük mutluluk duymaktayım.? dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise eğitime ve ilçeye yaptıkları katkılarından dolayı Akyol ailesine teşekkür etti. Bilgiç, "Bu güzel yatırımın ilçe dışında hayatlarını devam ettiren ve maddi durumları müsait olan hemşehrilerimize de örnek olmasını ve imkânı olan herkesin bu tür hizmetlerde bulunarak Şarkîkaraağaç ilçemizi desteklemelerini bekliyoruz.? diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dualar eşliğinde kurbanlar kesilerek Şarkîkaraağaç Süleyman Akyol İmam Hatip Orta Okulu'nun temeli atıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber