Kaçırılan polisin ailesine ziyaret

İstanbul Egeliler Platformu, Van'ın Çatak İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yaparken 16 ay önce terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Sökeli polis memuru Nadir Özgen'in ailesini ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 20:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da faaliyet gösteren Egeli derneklerin bir çatı altında toplandığı Egeliler Platformu, oğulları PKK tarafından kaçırılan Sökeli Özgen ailesinin Bağarası Beldesindeki evlerine ziyaret ederek evlat hasreti çeken baba Hidayet Özgen ve Anne Müşerref Özgen'nin acılarına ortak oldular.

Platformun dönme sözcüsü İstanbul Manisalılar Derneği Kurucu Başkanı İsmail Gürol Uğurlu, beraberinde Söke MHP İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Metin Mutafoğlu, Bağarası Beldesi önceki dönem Belediye Başkanı Ünal Yeşil, MHP Bağarası Belde Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Mustafa Tetik ile yaptığı ziyarette, İstanbul Egeliler Platformu olarak Özgen ailesine destek vermek, üzüntülerini paylaşmak istediklerini söyledi.

İstanbul'da yaşayan Egeliler olarak genç polis memurunun kaçırılmasından bu güne yaşanılan süreci kaygı ile takip ettiklerini söyleyen Platform dönem sözcüsü İsmail Gürol Uğurlu, baba Hidayet ve anne Müşerref Özgen'e asla ?yalnız değilsiniz' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber