Ayakkabı tamirciliğinden başladı mağaza açtı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 20 yıl ayakkabı tamirciliği yaptıktan sonra ünlü firmaların bayiliğini alarak mağaza açan Şaban Bozkurt, hedefinin ayakkabı fabrikası kurmak olduğunu söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 00:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alaplı ilçesinde 1980 yılında ayakkabı tamircisi olarak mesleğe başlayan Şaban Bozkurt, 20 yıl tamircilik yaptıktan sonra son bir mağaza açarak 12 yıldır ünlü firmaların bayiliğini yürütüyor.

En büyük amacının ilçede ayakkabı fabrikası açmak olduğunu belirten Bozkurt, ?1980 yılından mesleğe küçük bir dükkan da ayakkabı tamircisi olarak başladım. 20 yıl tamircilik yaptım. Ardından bir ayakkabı mağazası açarak ünlü firmaların bayiliğini aldım. Son 12 yıldan bu yana da mağazacılık sektöründe faaliyet gösteriyorum. Bu sektörde en büyük amacım ise ilçede ayakkabı fabrikası kurmak, bu yönde çalışmalarımı sürüyor? dedi.

Vatandaşların ayakkabı alırken nelere dikkat etmeleri konusunda bilgiler veren Bozkurt, ?Vatandaşlarımızın genel olarak ayakkabı alırken, markalı ayakkabıları tercih etmesini istiyoruz. Ayakkabı ayağın şekline uygun olmasına, tam oturmasına, içi ve dışının deri olmasına dikkat etmeli, kış aylarında özellikle su almamasına dikkat etmeleri gerekmektedir. İşlerimiz kış ayı olması dolayısıyla hareketlendi. Şu anda vatandaşlarımız kış ayı olması dolayısıyla kışlık ayakkabı satışlarında önemli oranda artış yaşanıyor. Yılbaşına özelde ünlü ayakkabı firmalarının ürünlerinde kampanyalar başlatacağız. Şu anda 3 önemli firmanın bayiliğini yapıyoruz. Diğer büyük firmaların bayiliğini de alarak mağazamızı büyütmek istiyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber