Silifke'de uyuşturucu ve haraç çeteleri çökertildi

Mersin'in Silifke ilçesinde yapılan iki operasyonda kendilerine lise öğrencilerini hedef seçen uyuşturucu ve fırınlardan zorla para alan haraç çeteleri çökertildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Asayiş Büro amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonda, Veli Ü., Burak T., Soner T. ve Cevat C. gözaltına alındı. Olay yerinden yapılan aramada fişek olarak adlandırılan 32 paket satışa uyuşturucu ele geçirildi. Uyuşturucunun özellikle lise öğrencilerine satılmak istendiği belirtildi.

Bir başka operasyonda ise fırıncılardan haraç alan çete üyeleri Nuri B., Sezgin Z., Serdar B. ve Gökçehan D. gözaltına alınırken, çetenin lideri olduğu belirtilen Nuri B.'nin olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Yakalanan Veli Ü., Burak T., Soner T. ve Cevat C. ?uyuşturucu satmak, bulundurmak ve içmek' iddiasıyla çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. ?Zorla haraç alma suçundan' adli mercilere sevk edilen Gökçehan D. tutuklanırken, Nuri B., Sezgin Z. ve Serdar B. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haraç çetesinin lideri olduğu belirtilen Nuri B., hakkında ise yakalanma kararı çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber