Denizli'de yılbaşında 750 polis görev yapacak

Denizli'de yılbaşında 750 polisin görev yapacağı bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatürk, düzenlediği basın toplantısında yılbaşı nedeniyle alınacak tedbirler hakkında açıklamalarda bulundu. Vatandaşların yeni yıla huzurlu, sağlıklı ve güven içerisinde girmesi için tüm tedbirlerin alındığını belirten Kocatürk,?Yılbaşında toplam 750 personel ile asayiş, trafik ve genel güvenlik yönünden gerekli emniyet tedbirleri planlandı.Özellikle çarşı, pazar, alışveriş merkezleri ve sokakta daha fazla yoğunluk yaşanıyor. Biz de bu tür günlerde tedbirlerimizi arttırıyoruz. Sivil ve resmi polislerimiz alışveriş merkezleri ve sokakta görev yapıyor. Yılbaşı gecesi eğlence yerlerinde kaçak içki ve diğer konularda sürekli denetimler yapılacak? dedi.

Yılbaşı alışverişi yapacak vatandaşların dikkatli olmasını isteyen Kocatürk, ?Vatandaşlarımızın yılbaşı alışverişinde sahte paraya karşı dikkatli olmasını ve üzerinde fazla para taşımamasını öneriyoruz. Özellikle bayanlar alışveriş yaparken yanlarındaki çantayı bir kenara bırakıyor. Bu tür durumlarda hırsızlık olayları da artıyor. Halkın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezlerinde meydana gelebilecek hırsızlık, kapkaç, yankesicilik gibi olayların önlenmesi için tedbirlerimizi aldık? diye konuştu.

Polis ekiplerinin özellikle yılbaşı gecesi şehirler arası yollarda da denetimlerine devam edeceği bildirilirken, Denizli-Ankara, Denizli-İzmir ve Denizli-Antalya karayolunun yanı sıra, Pamukkale yolunda da yapılacak denetimler için ekip sayısının arttırıldığı kaydedildi. Özellikle alkollü araç kullanılmaması yönünde uyarılarda bulunulurken, yılbaşı öncesi ve gecesinde gazino, içkili yerler, kahvehane, otel ve lokanta gibi umuma açık yerlerde düzenlenecek eğlencelerin amacını aşması durumunda, vatandaşın huzurunu bozucu davranışların önlenmesi için resmi ve sivil ekiplerce denetimler yapılacağı ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber