Kazandığı ödülü kaldığı yetiştirme yurduna bağışladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı'nda çekilen fotoğrafların yer aldığı yarışmada dereceye girenleri ödüllendirdi. Yarışma birincisi Üzgün Yılmaz, birincilik ödülü olan 3 bin lirayı, kaldığı Halkalı Yetiştirme Yurdu'na bağışladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2012 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?Cumhuriyet Coşkusu Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler için Miniatürk'te ödül töreni düzenlendi. Törene; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Partili belediye meclis üyeleri, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, yarışmaya katılan fotoğrafçılar ve çok sayıda davetli katıldı. Yarışmada dereceye girenler ve mansiyon ödülü alanlara, Topbaş ödüllerini takdim etti.

Fotoğraf yarışmasında derece girenler şöyle sıralandı: Birinci Üzgün Yılmaz, ikinci Serdar Ertekin ve üçüncü; Cem Elbir. Sergiye layık görülen mansiyon ödülü alanlar ise: Nurten Öztürk, Kadir Kendüzler ve Mustafa Sevi olarak sıralandı. Yarışmada biniciye 3 bin, ikinciye 2 bin ve üçüncüye ise bin TL ödül verildi. Ayrıca mansiyon ödülü alanlara da 500 TL almaya hak kazandı.

Bu arada yarışma birincisi Üzgün Yılmaz, ödül törenine gelmedi. Yetiştirme yurdunda kalan Yılmaz'ın ödülünü manevi annesi Dildan Koçyiğit aldı. Koçyiğit, Yılmaz'ın ödülü kaldığı Halkalı Yetiştirme Yurdu'na bağışladığını söyledi. Yetiştirme yurdunda çok sayıda gönüllü manevi annelere ihtiyaç duyulduğunu hatırlatan Koçyiğit, herkesten yardım beklediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin yetiştirme yurtlarına yaptığı hizmetlere değinen Topbaş, ?Bu konuyla ilgili Büyükşehir Belediyemiz yakından ilgileniyor. Benim eşim de bu işle ilgileniyor. İstanbul'un her noktasında bu hizmeti veriyoruz. Sayın Başbakanımızın da özel talimatı var.? açıklamalarında bulundu.

Ödül töreninin ardından Topbaş, fotoğraf sergisini gezdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber