Vali'den, 'Her okula bir il müdürü' projesi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2012 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çankırı Valiliği tarafından okulların ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak başlatılan "Her Okula Bir İl Müdürü" projesi kapsamında Ünür Beldesi Şehit İlyas Aldağ Ortaokulu ziyaret edildi. Proje kapsamında okulun dış cephe sıvası ve çatısının tamiratı yapılarak okula çeşitli malzeme yardımları yapıldı.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, ziyarette yaptığı konuşmada proje sayesinde okulun ihtiyaçlarının karşılandığını ifade ederek, birçok okulu bir il müdürlüğüne bağlayarak eksiklerinin tamamlandığını kaydetti.

Okulların tüm sıkıntılarını giderebilmek için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren Vali Özcan, proje çerçevesinde Ünür Beldesi Şehit İlyas Aldağ Ortaokulu'ndan sorumlu olan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız ile Çevre ve Şehircilik Müdürü Bülent Yeğin'i çalışmalarından dolayı kutladı.

Ziyarette Vali Özcan'a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı ile Çevre ve Şehircilik Müdürü Bülent Yeğin eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber