Şekerbank'tan Adana'nın kurtuluş yıldönümüne özel kredi

Şekerbank, Adana'nın 91. kurtuluş gününe özel ?Kahraman Kredi' kampanyası başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şekerbank, Adana'nın 91. kurtuluş gününe özel ?Kahraman Kredi' kampanyası başlattı. Adanalı esnafın ve küçük işletmelerin finansman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen kampanya, kurtuluş haftası nedeniyle Adana, Ceyhan, Gazipaşa, Toros ve Yüreğir şubelerinde 31 Aralık 2012 ? 14 Ocak 2013 tarihleri arasında devam edecek.

Kampanya kapsamında Adanalı esnaf ve küçük işletmelere, 30 bin TL'ye kadar kredi kullanabilecek. 1 yıl vade için, aylık yüzde 1,75 faizin uygulanacağı kredi, ayrıca üç ay taksit ötelemeli olacak.

Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, Anadolu'daki ticaretin ve ekonominin can damarı olan esnafı destekleyerek, bu yolla üretimi ve istihdamı teşvik etmeyi amaçladıklarını söyledi. Halit Haydar Yıldız, ?Anadolu Bankacılığı misyonumuz doğrultusunda, Anadolu illerinin milli günlerinde esnafımızın yanında olmak amacıyla böyle bir kampanya geliştirdik. Birçoğu yaklaşık yarım asırdır aynı yörede ve yerde bulunan şubelerimiz aracılığıyla, yerel davranabilme yetkinliğimiz sayesinde bulunduğumuz bölgeye özel çözümler sunarak bu kesimi destekliyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber