Samsunlu minibüsçülerden Bakan Kılıç'a çağrı

Samsun Hasköy Minibüsçüler Derneği Başkanı Hakan Bektaş, TRT'de Meclis Taksi Programı'na katılıp taksi kullanan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı, kendi memleketinde minibüs kullanmaya davet etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 20:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Hasköy Minibüsçüler Derneği Başkanı Hakan Bektaş yaptığı açıklamada, TRT'de Meclis Taksi Programı'na katılıp taksi kullanan Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ı, kendi memleketinde minibüs kullanarak, minibüsçü esnafının sorunlarını yerinde görmesi çağrısında bulundu. Bektaş, ?Bakanımız ve Samsun Milletvekilimiz olan Suat Kılıç'ı kendi memleketinde minibüsçülük yapmaya davet ediyoruz. Gelsin çalışsın ve birkaç sefer atsın. Minibüsçü esnafının ve hemşehrilerinin çektiği sıkıntıları yerinde görsün." dedi.

"SAHİPSİZ KALDIK"

Sadece Samsun'da değil, Türkiye genelinde minibüsçü esnafının sıkıntı içerisinde olduğunu öne süren Bektaş, Bakan Kılıç'tan sorunlarını TBMM gündemine taşımasını ve bu konuda araştırma komisyonu kurulmasına öncülük yapmasını talep etti. Samsun'da minibüsçülere otobüsleşmesi yönünde çağrı yapıldığını hatırlatan Hasköy Minibüsçüler Derneği Başkanı Hakan Bektaş, ?Samsun Büyükşehir Belediyesi ile minibüslerin otobüsleşmesi konusunda anlaşamadığımız için değişik uygulamalara maruz kalıyoruz. Güzergahlarımız kısıtlanıyor. Bu kısıtlamalardan dolayı mağduriyetimiz söz konusudur. Belediyeye defalarca gittik anlattık. Bu güne kadar bir destek göremedik. Sahipsiz bir şekildeyiz. Kimse bize sahip çıkmıyor." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber