Yeni yıla tabanca atarak girildi

Samsun'da vatandaşlar yeni yıla büyük bir coşkuyla 'merhaba' dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ocak 2013 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da vatandaşlar yeni yıla büyük bir coşkuyla 'merhaba' dedi. Cadde ve sokaklar belediye tarafından ışıklandırılırken, eğlence makanlarına gidenler gönüllerince 2013'ün gelişini kutladı. Bazı kişiler ise yeni yıla silah atarak girdi.

Samsunlular genelde yeni yılı evlerinde karşılarken, bazıları eğlence mekanlarına gitti. Çalan müziğin etkisiyle coşan vatandaşlar, 2013'e 'merhaba' dedi. Özellikle yerel sanatçıların sahne aldığı mekanlarda alkolünde etkisiyle kendilerinden geçen vatandaşlar, 10'dan geriye sayarak neşe içinde yeni yıla girdi. Atakum İlçesi'ndeki bir barda düzenlenen yeni yıl eğlencesi ise görkemli geçti. Yılbaşına sayılı dakikalar kala sahneye çıkan yerel sanatçıların seslendirdiği bir birinden güzel parçalara eşlik edenler kendinden geçti. Yılbaşı gecesi Samsun Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde sivil ve resmi olarak bin polisle tedbir aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde alkol kontrolleri yapılırken, yeni yıla silah atarak girenler ise tespit edilmeye çalışıldı. Alınan tüm tedbirlere rağmen yeni yılın ilk dakikalarında kent merkezsinde silah sesleri duyuldu.

Yeni yılı coşkuyla kutlayanlar olduğu gibi 53 yaşındaki Ahmet Şahin adlı bir kişi de bisikletiyle sokaklarda dolaşarak çöplerden plastik şişe ve kağıt topladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber