Kars Belediyesi caddelerin kar ve buzunu temizliyor

Kars Belediye Başkanlığı cadde ve sokakların kar ve buzlarını temizlemeye devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2013 09:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özellikle Kars'ın en işlek caddelerinden başlanan kar ve buz çalışmaları, zaman zaman araçlarını parka ederek saatlerce araçlarını çekmeyen sürücülerden dolayı aksıyor.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, cadde ve sokakların karlarını temizlediklerini, kar temizleme çalışmalarının gece geç saatlere kadar devam ettiğini belirtti.

Bozkuş, Kars'ta son günlerde etkili olan kar yağışının durmasıyla birlikte kar temizleme çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Bozkuş; ?Kars'ta son günlerde çok fazla kar yağdı. Bundan dolayı cadde ve sokaklarımızda kar birikintileri oluştu. Ancak kar yağışının durmasıyla birlikte temizleme çalışmalarına başladık. Öncelikle işlek caddelerden başladık. Kazımpaşa, Fiakbey, Atatürk, İnönü, Cumhuriyet, Halitpaşa ve Ordu Caddesi'nin kar ve buzlarını ekiplerimiz temizlemedi. Temizlemeye devam ediyor. Tabi bu yıl kış baya soğuk geçiyor. Bundan dolayı buzlanma mevcut, bulanan cadde ve sokaklara da tuzlama çalışması yapılıyor? dedi.

Öte yandan belediye tarafından yürütülen buz ve kar temizleme çalışmaları gelişi güzel cadde ve sokaklara par edilen araçlardan dolayı bazen aksıyor. Yetkililer cadde ve sokaklarda kar çalışması yapılınca araç sahiplerinin de kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

Belediye ekipleri caddelerin kar ve buzlarını kamyonlara doldurarak kent merkezi dışına çıkarıyor. Belediye'nin kar temizleme çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber