Çocuğun şapkasından, kadınların karnından eroin çıktı

Konya'da bir otomobildeki 3 kadının karnına sarılı ve 3 yaşındaki bir çocuğun şapkasına gizlenmiş halde 1 kilogram eroin bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ocak 2013 09:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çocuğun şapkasından, kadınların karnından eroin çıktı

Konya'da bir otomobildeki 3 kadının karnına sarılı ve 3 yaşındaki bir çocuğun şapkasına gizlenmiş halde 1 kilogram eroin bulundu. Kadınlar, "Eşlerimiz bizi döverek uyuşturucuyu taşıttırdı" dedi. Kadınlar serbest kalırken, eşleri tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Konya-Ereğli karayolu girişinde uygulama yaptı. Uygulamada durdurulan bir otomobilde narkotik köpekleri ile arama yapıldı. Arama sırasında narkotik köpekleri, kadınlar ve çocuğa tepki verdi. Bunun üzerine polis, kadınları ve çocuğu aradı. Kadınların karın bölgesine özenle sarılmış paketlerde ve 3 yaşındaki Y.G.'nin şapkasına gizlenmiş halde toplam 1 kilogram eroin bulundu. Şüpheliler Özlem G. (24), Dilek G. (26), Zahide G. (26), Gökhan G. (31) ve Özkan G. (26) gözaltına alındı.

"EROİNİ TAŞIMAMIZ İÇİN KOCALARIMIZ DÖVDÜ"

İfadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edilen kadınlardan Özlem G. ile Dilek G., “Uyuşturucu maddeyi taşımamız için eşlerimiz bizi dövdü, tehdit etti. Bu yüzden taşımak zorunda kaldık” dedi. Zahide G. de eşinin yanında olmaması nedeniyle diğer kadınların kocalarının zoruyla oğlunun şapkasına uyuşturucuyu koyduğunu söyledi. Mahkeme, 3 kadını tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakırken, kocaları Gökhan G. ve Özkan G.'nin tutuklanmasına karar verdi. Gökhan G. ve Özkan G, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber