Buzlanma ölüm getirdi

Ümraniye'de buzlanan yolda kayarak ters dönen otomobil, özel bir TV kanalı çalışanlarını taşıyan minibüsle kafa kafaya çarpıştı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Ocak 2013 15:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Buzlanma ölüm getirdi

Ümraniye'de buzlanan yolda kayarak ters dönen otomobil, özel bir TV kanalı çalışanlarını taşıyan minibüsle kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 11.00 sıralarında O-4 Otoyolu Çamlıca gişeler yakınlarında meydana geldi. İddialara göre, kimliği henüz belirlenemeyen sürücü, 34 HN 3743 plakalı otomobille, Üsküdar yönüne ilerlerken, buzlanan yolda kayarak ters döndü. Bu sırada, aynı yöne ilerleyen World Travel Channel ekibini taşıyan Dursun Küçük, kullandığı 34 HF 0578 plakalı minibüsün frenine basmasına rağmen duramayarak otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası iki araç da hurdaya dönerken olay yerinde adeta can pazarı yaşandı. Otomobil sürücüsü ile yanında bulunan kadın araç içinde sıkışırken, minibüste bulunan TV çalışanları çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kar yağışı ve meydana gelen kazalar nedeniyle ambulans ve itfaiye ekipleri olay yerine gelmekte zorluk çekince yaralıların ilk yardımına diğer sürücüler yetişti. Sürücüler, kaza nedeniyle yaralanan ve fenalık geçiren TV çalışanı Sibel Durak'ı (23) araçtan çıkararak ambulans gelene kadar üşümemesi için battaniyelere sardı. Durak, battaniyelerin üstünde yol ortasında ambulans beklerken, Dursun Küçük ve Anıl Dinçdal minibüs içinde bekledi.

Yaklaşık 20 dakika sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ilk olarak Sibel Durak'ı ambulansa alarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Vatandaşların da yardımıyla itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan otomobil sürücüsü ise ağır yaralı olarak Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Kimliği henüz belirlenemeyen sürücü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber