Akşam pencereden düşen kadın sabah yatağında ölü bulundu

Sabah annesini kontrole gelen Cevdet Sunay, yaşlı kadını ölü olarak buldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Ocak 2013 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Akşam pencereden düşen kadın sabah yatağında ölü bulundu

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde, dün akşam saatlerinde birinci kattaki evinin penceresinden düşerek hafif yaralanan 79 yaşındaki Fethiya Sunay, oğlu 56 yaşındaki Cevdet Sunay tarafından yerden kaldırılarak yatağına yatırıldı.

Sabah annesini kontrole gelen Cevdet Sunay, yaşlı kadını ölü olarak buldu. Fethiye Sunay'ın ölümünün şüpheli bulunması üzerine cesedi devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Havuzlar Mahallesi Orhan Kemal Caddesi üzerindeki bulunan Kuyucak Apartmanı'nda oturan Fethiya Sunay, dün akşam saatlerinde evin birinci katındaki pencereden aşağı düştü. 3 metreden düşen iki çocuk annesi kadın hafif yaralandı. Annesinin pencereden düştüğünü gören oğlu Cevdet Sunay, iddiaya göre yaşlı kadının yanına gelerek onu eve taşıdı ve yatağına yatırdı. Daha sonra uyuyan Cevdet Sunay, sabah annesini kontrol etmek için odasına girdiğinde ise ölü olarak buldu.

ADLİ TABİP POLİSE HABER VERDİ

Cevdet Sunay, annesinin ölümü üzerine defin işlemleri için Çorlu Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü'ne gitti. Cenaze işlemleri öncesinde ölüm raporu hazırlamak için eve gelen Çorlu Sağlık Müdürlüğü'nde görevli adli tabip, Fethiya Sunay'ın kaşında açılma, bacağında ise morluklar tespit etti. Ölümü şüpheli gören doktor polise haber verdi. Savcılık ve polis ekiplerinin evdeki incelemesinin ardından Fethiya Sunay'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cevdet Sunay ise ifadesi alınmak üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber