3 Bin 950 lirayı böyle çaldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir giyim mağazasına müşteri olarak gelen kişi, görevlinin dalgınlığından yararlanarak kasada bulunan 3 bin 950 lirayı çaldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Ocak 2013 21:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
3 Bin 950 lirayı böyle çaldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir giyim mağazasına müşteri olarak gelen kişi, görevlinin dalgınlığından yararlanarak kasada bulunan 3 bin 950 lirayı çaldı. İşyerinin güvenlik kamerası, hırsızlık olayını saniye saniye görüntülerken, polis kameradaki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Osmaniye mahallesi Ahmet Akyollu caddesi üzerinde bulunan giyim mağazasında meydana geldi. Mağazaya gelen kişi, çeşitli giysileri denedikten sonra, kadın çalışanan bir anlık dalgınlığından yararlanıp, giysi deneme kabinin hemen yanındaki para kasasına yöneldi. Şüpheli, kasanın açık olduğunu fark edince, içinde ambalaj lastiği ile bağlı olan 3 bin 950 lirayı alıp mağazadan ayrıldı.

1 SAAT SONRA FARK ETTİ

Olayın ardından bir saat sonra kasadan paraların alındığını farkeden mağaza çalışanı, durumu işyeri sahibine bildirdi. İşyeri sahibi polise haber verdi. Mağazadaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin eşkalini belirledi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber