Emekliyi, 17 yaşındaki 2 şüpheli öldürdü

Osmaniye'de O.K. ve M.Ç, yalnız yaşayan 80 yaşındaki Ömer Koçarslan'ı evinde kafasına sert bir cisimle vurup ardından bıçaklayarak öldürdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Ocak 2013 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekliyi, 17 yaşındaki 2 şüpheli öldürdü

Osmaniye'de 17 yaşındaki O.K. ve aynı yaştaki arkadaşı M.Ç., yalnız yaşayan 80 yaşındaki Ömer Koçarslan'ı evinde kafasına sert bir cisimle vurup ardından bıçaklayarak öldürdü. Kısa sürede yakalanan 2 şüpheli, cinayeti, Ömer Koçarslan'ın yakınları olan bir kadına laf attığı gerekçesi ile işlediklerini ileri sürdü.

Olay Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Yusuf Ünal Sokak'ta meydana geldi. Yaklaşık 2 yıldır yalnız yaşayan Bağ-Kur emeklisi Ömer Koçarslan'dan 2 gündür haber alamayan komşuları bu sabah eve girmek istedi. Bir komşusu açık kapıdan içeri girdiğinde yaşlı adamın cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Ömer Koçarslan'ın başına sert bir cisimle vurulmuş ve göğsünden iki bıçak darbesi ile öldürülmüş olduğunu belirledi. Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ceset, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

'LAF ATTI DİYE ÖLDÜRDÜK'

Olay yerinden alınan parmak izlerinin karşılaştırılması sonucu katil şüphelisinin birçok suçtan kaydı bulunan O.K. ile M.Ç., olduğu belirlendi. Evlerinde yakalanan 2 katil şüphelisi, ifadelerinde yakınları bir kadına laf attığı için Ömer Koçarslan'ı öldürdüklerini ileri sürdü. Şüpheliler, ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber