Yola saçıldılar

Kaza sırasında araçtakiler çevreye savruldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Ocak 2013 19:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yola saçıldılar

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşıp karşı şeride geçerek takla attı. Araçtan çevreye savrularak ağır yaralan 3 kişi, kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Kaza D-400 Karayolu'nda bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Tarsus'tan Adana yönüne giden Müslüm Caymaz (48) yönetimindeki 63 DY 308 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Sait Polat Bulvarı üzerinde kontolden çıktı. Savrulup refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobil takla attı. Kazada yaralanan sürücü Müslüm Caymaz ile otomobilde bulunan Osman Caymaz (45) ve Fatma Caymaz (45) hurdaya dönen araçtan çevreye savruldu. Can pazarının yaşandığı kazada yaralılar, kısa sürede olay yerine ulaşan 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayı gören bir kişi, otomobilin bir anda refüjü aşarak, yolun karşısında takla attığını, o sırada karşıdan gelen TIR'ın sürücüsünün de ona çarpmamak için direksiyonu son anda kırarak bir faciayı önlediğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber