Çaldıkları otomobillerle hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı

Samsun'da park halindeki araçları çalıp, bir süre sonra tekrar yerlerine bırakan 4 kişi polis tarafından yakalandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Ocak 2013 12:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çaldıkları otomobillerle hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı

Çaldıkları araçları hırsızlıkta kullandıkları belirlenen şüphelilerin bu araçlardan ikisini de yaktığı belirlendi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

Samsun'un Atakum, İlkadım ve Canik ilçelerinde son 20 gün içinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalınan 8 otomobil ve 1 minibüs sahibi polise giderek şikayetçi oldu. İhbarın ardından soruşturma başlatan polis, çalınan otomobilleri park halinde bularak sahiplerine teslim etti. Minübüs ise şikayetten bir gün sonra çalındığı yerde park edilmiş halde bulundu. Soruşturma başlatan polis, otomobillerde yaptığı parmak izi çalışması sonrası araçları çalanların hırsızlık suçundan sabıkaları bulunan M.İ. (22), E.B. (17) ile A.K. (23) ve Y.K. (22) kardeşler olduğunu tespit etti. Şüpheliler dün yakalandı.

2 OTOMOBİLİ YAKTILAR

Şüphelilerin sorgusunda, 15 gün önce çalınan ve Canik İlçesi Yılanlıdere mevkiinde kundaklanarak kullanılmaz hale getirilen 59 KA 004 ve 55 LN 683 plakalı otomobilleri hırsızlık olayında kullandıktan sonra içindeki para edecek malzemeleri söküp ateşe verdikleri belirlendi. Ayrıca yine Türk Telekom'dan 5 ayrı kablo hırsızlığını olayını gerçekleştirdikleri ortaya çıktı.

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün gece adliyeye sevk edilen şüphelilerden, Adem Kanbay tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 3 şüpheli ise tutuklandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber