Pompalı tüfekle akrabasını öldürdü: Küçükken bana cinsel saldırıda bulunmuştu

Eskişehir'de uzaktan akrabası, 40 yaşındaki Hasan Hüseyin Güneş'i işyerinin önünde aracına binerken pompalı tüfekle ateş ederek öldüren 18 yaşındaki Ömer Faruk Yücel, adliyeye sevk edildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Ocak 2013 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Pompalı tüfekle akrabasını öldürdü: Küçükken bana cinsel saldırıda bulunmuştu

Eskişehir'de uzaktan akrabası, 40 yaşındaki Hasan Hüseyin Güneş'i işyerinin önünde aracına binerken pompalı tüfekle ateş ederek öldüren 18 yaşındaki Ömer Faruk Yücel, adliyeye sevk edildi. Yücel, Hasan Hüseyin Güneş'i küçükken kendisine cinsel saldırıda bulunduğu için öldürdüğünü öne sürdü.

Olay, İhsaniye Mahallesi Kırım Caddesi'nde dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Ömer Faruk Yücel, PVC doğrama işi yapan Hasan Hüseyin Güneş'e işyerinin önünde 26 ED 022 plakalı hafif ticari aracına binerken pompalı tüfekle iki el ateş etti. Sırtından yaralanan Hasan Hüseyin Güneş ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılırken yolda öldü. Kaçan Ömer Faruk Yücel, kısa süre sonra gazete kağıdına sardığı pompalı tüfekle birlikte Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Odunpazarı Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Yücel, yapılan sorgulamasının ardından cinayet suçundan adliyeye sevk edildi.

Şüpheli Ömer Faruk Yücel ifadesinde Hasan Hüseyin Güneş'in küçük yaştayken kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürerek yıllardan bu yana kin beslediğini, bu nedenle onu öldürdüğünü söyledi.

Ömer Faruk Yücel'in 4 yaşındayken babasının intihar ettiğini, annesinin daha sonra başka biriyle evlendiği belirtildi. Yücel'in bir hafta önce de sosyal paylaşım sitesinde 'İntikam almayı sevmem ama ödeşmek adettendir' ve 'Ben bu şehirde oldukça sen hep korkak yürüyeceksin' yazdığı dikkat çekti. Öldürülen Hasan Hüseyin Güneş'in internetteki sosyal paylaşım sitesinde ise 'Boksörüm fakat kavga adamı değilim' yazısı olduğu belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber