Maden işçisi iş çıkışı kayboldu

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde oturan maden işçisi 38 yaşındaki Tahsin Yiğit, gece vardiyasından çıktıktan sonra ortadan kayboldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Ocak 2013 19:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Maden işçisi iş çıkışı kayboldu

AFAD ekipleri, özel eğitimli köpekle arama çalışması başlattı.

Ereğli'ye bağlı Kandilli Beldesi'ndeki Türkiye Taşkömürü Kurumu Armutçuk Müessese Müdürlüğü maden ocağında çalışan evli ve 3 çocuk babası Tahsin Yiğit, sabah işten çıktıktan sonra evine dönmedi. İşyerini arayan ailesi, Tahsin Yiğit'in işten çıktığını öğrenmesi üzerine polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. AFAD ekipleri, müessese müdürlüğünün çevresindeki ormanlık alanda ve deniz kıyısında arama çalışması başlattı. Özel eğitimli köpek 'Afet' de evden getirilen Tahsin Yiğit'in kıyafetleri koklatılarak arama çalışmalarına katıldı. Bugün öğle saatlerinden itibaren yapılan aramalarda Tahsin Yiğit'e ulaşılamadı.

20 yıllık maden işçisi Tahsin Yiğit'in, sabah işten çıktıktan sonra en son yanındaki mesai arkadaşı Erhan Yılmaz ile konuştuğu ve eve daha sonra gideceğini söyleyerek servise binmediği belirtildi. Her zaman yanında taşıdığı cep telefonunu da dün mesaiye gelirken evde bıraktığı öğrenilen Tahsin Yiğit'i arama çalışmaları sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber