Okullar hayat olsun projesi

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulunda "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında düzenlenen "Aile içi iletişim" kursunu başarıyla tamamlayan 22 kadına sertifika verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2013 16:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okullar hayat olsun projesi

Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulunda düzenlenen törene Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, Okul Müdürü Yılmaz Tuğra ve kursiyer kadınlar katıldı.

Törende açılış konuşması yapan Yılmaz Tuğra, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında okulda "Aile içi iletişim" kursu düzenlediklerini ve ilk aşama da 17 kursiyerle başladıklarını daha sonra bu sayının 22'ye ulaştığını belirtti.

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt'ta, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Okullar Hayat Olsun" projesine çok önem verdiklerini belirterek okulların, eğitim öğretim zamanının dışında da halkın hizmetine açılmasını ve bundan sonra yapılacak okulların önceden tasarlanan projelere göre dizayn edilmesini amaçladığını söyledi.

Konuşmaların ardından 22 kursiyere sertifikaları verildi. Bazı kursiyerler sertifikalarını minik çocuklarıyla birlikte aldı. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber