Köşk mobeseye kavuşuyor

Aydın'ın Köşk ilçesinde mobese sistemi kurulması için çalışmalara başlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2013 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köşk mobeseye kavuşuyor

İlçe halkının can ve mal güvenliği için mobese güvenlik kamera sistemi projesini önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, proje kapsamında ilçenin 34 ayrı noktasına kamera kurulacağını belirti.

Konuyla ilgili Köşk İlçe Emniyet Amiri Süleyman Tikveş, Onur Güvenlik Sistemleri Genel Müdürü Yener Kesecioğlu ve ilgililer Köşk Belediyesi'nde bir araya geldi. Konuyla ilgili Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'a sunum yapıp projenin detaylarını aktaran firma temsilcileri şehre hakim 34 ayrı noktaya kurulacak güvenlik kameraları ile Köşk'ün 24 saat gözetim altında tutulacağını belirtti.

Projenin yaklaşık 500 bin TL tutarında olduğunu ve halkın can ve mal güvenliği bakımından bu projeyi önemsediklerini belirten Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "Bu proje kapsamında Köşk giriş ve çıkışında bulunan Daville Kavşağı ve Yavuzköy Kavşağı'na plaka okuma sistemine sahip kameralar kurulacak. Bunun yanında Dörtyol döner kavşağı Başçayır yolu, dalama yolu başta olmak üzere şehrin değişik 34 ayrı noktasına kamera sistemi kurulacak. İleriki dönemlerde ek kameraların da konulmasına müsait şekilde hazırlanan projenin bir an önce hizmete girmesi için gayret gösteriyoruz. Bu proje ile emniyetimizi şehrin tüm cadde ve sokaklarını 24 saat izleyip görüntüleri de kayıt edecekler" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber