Kahvehane rekabetinde kan döküldü

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, aralarında rekabet bulunan kahvehane işletmecisi 47 yaşındaki Ramazan Yılmaz'ı bıçakla öldürüp, oğlu 26 yaşındaki Murat Yılmaz'ı da yaraladığı ileri sürülen 49 yaşındaki K.C., tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Ocak 2013 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kahvehane rekabetinde kan döküldü

Davutlar Beldesi Sahili'ndeki Aykuştur Tatil Sitesi önündeki iki kahvehane sahibi arasında rekabet nedeniyle yaşanan tartışmada kan döküldü. K.C., yanında bir arkadaşıyla yürürken yolda, kendisi gibi kahvehane işleten Ramazan Yılmaz ve oğlu Murat Yılmaz ile karşılaştı. Bir yıldır aralarında rekabet olan K.C. ile Ramazan Yılmaz arasında tarışma çıkı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yanlarındakilerin de karışmasıyla kavga daha da büyüdü. Kavgada, baba-oğul bıçakla yaralandı. Kalbine isabet eden bıçak darbesiyle ağır yaralanan Ramazan Yılmaz, 112 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Oğlu Murat Yılmaz ise Kuşadası Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Olayın ardından polis K.C.'yi gözaltına aldı. K.C.'nin olay sırasında yanında olduğu ileri sürülen arkadaşının ise arandığı bildirildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber