Arslan ailesi son kez Didim'de birlikte yemek yemiş

Aydın'ın Söke ilçesinde araçlarıyla nehre düştükleri tahmin edilen 4 kişilik Arslan ailesinin son görüntülerine Didim'de ulaşıldı.polise bildirilmişti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2013 16:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Arslan ailesi son kez Didim'de birlikte yemek yemiş

Söke'de gıda pazarlama işiyle uğraşan Mehmet Arslan (38), eşi Necla Arslan (35) ile çocukları Eyüp Aslan (11) ve Eylül Aslan'dan (7) 3 gündür haber alamayan yakınları durumu,

polise bildirilmişti. Arslan'ın otomobilinin Didim Belediyesi Sosyal Tesisleri'nden çıkışı sonrasında Söke istikametinde bulunan Didim'e bağlı Akköy'deki MOBESE kamerasında geçiş kaydı tespit edilmiş, Söke'ye bağlı Tuzburgazı ile Didim'e bağlı Balat köyleri arasındaki Menderes Nehri Köprüsü'nde bulunan güvenlik kamerasının kayıtlarında bir otomobilin düştüğünün görülmesi üzerine, arama çalışması başlatılmıştı.

Polis tarafından başlatılan incelemede ailenin kredi kartını en son Didim Belediye Çay Parkı'nda kullandıkları öğrenildi. Görüntülerde ailenin saat17.40'ta Didim Altınkum Yalı Caddesinde bulunan belediye çay bahçesine girişi yaparak mekanın dış bölümünde bir süre oturduktan sonra iç tarafa geçtikleri saat 18.26'de ise mekandan ayrıldıkları görüldü. Mekan çalışanları ailenin kefede oturdukları süre boyunca bir sorun olmadığını belirtirken, aile reisi Mehmet Arslan'ın mekana giriş yaptıktan sonra lavaboya gidip sonrasında ise sipariş vermesi kameralara yansıdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber