İcra İflas Müdürlüğü'ne giren hırsızlar, boş kasayla karşılaştı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki İcra ve İflas Müdürlüğü hizmet binasına giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, binadaki üç çelik kasayı açtı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Şubat 2013 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İcra İflas Müdürlüğü'ne giren hırsızlar, boş kasayla karşılaştı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki İcra ve İflas Müdürlüğü hizmet binasına giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, binadaki üç çelik kasayı açtı. Ancak kasalarda çalınacak birşey bulamayan hırsızlar kaçtı. İcra Müdürlüğü çalışanlarının, kasadaki para ve değerli eşyaları geçen ayın sonunda bankaya koydukları belirtildi.

Olay, Ortaca İlçesi Terzialiler Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki Ortaca İcra ve İflas Müdürlüğü hizmet binasında bugün saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, geç saatlerde, binanın arkasındaki havalandırma penceresinin demir parmaklarını kesip içeriye girdi. Binada bulunan üç çelik kasayı açan şüpheliler, kasaların boş olduğunu görünce birşey almadan kaçtı.

PARALARI BANKAYA YATIRMIŞLAR

Sabah saatlerinde işe gelen İcra ve İflas Müdürlüğü personeli, içerdeki dağınıklığı ve açık çelik kasaları görünce polise haber verdi. Olay yerinde parmak izi çalışması yapan polis, binadaki güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı. Bu arada İcra ve İflas Müdürlüğü personelinin, çelik kasalardaki para ve değerli eşyaları geçen Ocak ayı sonunda bankaya yatırdığı, bu nedenle hırsızların boş kasalarla karşılaştıkları belirtildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber