'Gapçılar bıçakladı' dedi, yalanı ortaya çıktı

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, parasını gasp etmek isteyen 2 kişi tarafından bıçaklandığını söyleyerek hastaneye giden M.K.'nin yalanını polis araştırmaları ortaya çıkardı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Şubat 2013 15:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Gapçılar bıçakladı' dedi, yalanı ortaya çıktı

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, parasını gasp etmek isteyen 2 kişi tarafından bıçaklandığını söyleyerek hastaneye giden M.K.'nin yalanını polis araştırmaları ortaya çıkardı. M.K.'nin, ortak iş yapmak için 11 bin TL para aldığı kişilerle yaşadığı tartışma sırasında bıçaklandığı; dolandırıcılık olayının ortaya çıkmaması için de şikayetçi olmayacağı sözünü verdiği şüphelilerce isteği üzerine Karşıyaka'ya getirilip bırakıldığı anlaşıldı. Dolandırıcılık suçundan kaydı bulunan M.K.'nin tedavisinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Geçen çarşamba günü saat 21.00 sıralarında, Soğukkuyu Trafik Otoparkı karşısındaki Çaykur Depoları yakınında meydana gelen olayda, kartonpiyer işi ile uğraşan 58 yaşındaki M.K. Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne giderek, yolunu kesen 17 ile 20 yaşları arasındaki iki kişi tarafından gasp edilmek istendiğini söyledi. Bu kişilerle yaşanan boğuşmanın ardından evine gittiğini, burada göğsünden bıçaklandığını fark edince de hastaneye geldiğini anlattı. M.K.'nin verdiği bilgiler doğrultusunda polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı.

ALACAKLILARI BIÇAKLAMIŞ

Polis ekiplerinin M.K.'nin bıçaklandığını söylediği olay yeri çevresindeki araştırmalarında boğuşma ya da olayla ilgili herhangi bir ize rastlanmadı. Bu bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerinde de bir kayda rastlanmadı. Bunun üzerine M.K.'nin, adlarını verdiği şüpheliler E.M., A.K. ve kız arkadaşları E.Ü. yakalandı. Gözaltına alınan üç kişinin verdiği bilgiler olaya apayrı bir boyut kazandırdı.

ŞOK EDEN GERÇEK

Gözaltındaki üç kişi, iş kurmak içinden kendilerinden 11 bin TL alan M.K.'nin ne iş kurduğunu, ne de paralarını iade ettiğini söyledi. Paraları almak için Gümüldür'e gidip M.K.'yi kadın arkadaşının evinde bulduklarını, yaşanan arbedede ise onu bıçakla yaraladıklarını dile getirdi. Şüpheliler, M.K.'nin şikayetçi olmama karşılığında, kendisini Karşıyaka'ya götürüp bırakmalarını istediğini de öne sürdü.

M.K.'nin de, dolandırıcılıktan hakkında işlem yapılmaması için böyle bir yola başvurduğunu itiraf etmesi üzerine, üç şüpheli sevkedildikleri adliyede savcıya verdikleri ifade sonrasında serbest bırakıldı.

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nden, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen M.K.'nin tedavisinin devam ettiği, tabucu edilmesinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber