Dikkat! Sizin de kredi kartınız kopyalanmış olabilir

Kopyaladıkları kredi kartlarıyla internet üzerinden 6 bin 500 liralık altın sipariş eden 2 şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2013 00:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dikkat! Sizin de kredi kartınız kopyalanmış olabilir

Bolu'da eşinin kullandığı kredi kartının limitinin dolması üzerine bankaya başvuran Süleyman Küçükala, aradığı banka görevlisinin söz konusu kredi kartından İstanbul'dan alışveriş yapıldığını söylemesi üzerine polise başvurdu.

Olayın bildirilmesi üzerine çalışma başlatan Bolu Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Küçükala'nın kredi kartının sitesinden alışveriş yaptığı sırada kopyalandığını ve kopyalanan kartla İstanbul'dan bir kuyumcudan 2 bin 500 lira değerinde altın sipariş edildiğini tespit etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'yle irtibata geçen ekipler, şüphelilerin, Ordu'daki bir kişiye ait kredi kartıyla da aynı kuyumcunun internet üzerinden 4 bin liralık altın sipariş ettiğini ve altınları almak için geleceklerini belirledi.

Bunun üzerine söz konusu kuyumcu dükkanında bekleyen polis ekipleri, sipariş ettikleri altınları almaya gelen Serkan K. ve Emrah H'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber