Nostaljiik tramvayın yeni vagonları raylarda

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Zafer Meydanı ile İncirli Caddesi üzerindeki nostaljik tramvay hattınının uzayacak olması ile birlikte yeni temin ettiği vagonları raylara indirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2013 10:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nostaljiik tramvayın yeni vagonları raylarda

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Zafer Meydanı ile İncirli Caddesi üzerindeki nostaljik tramvay hattınının uzayacak olması ile birlikte yeni temin ettiği vagonları raylara indirdi. İncirli Caddesi üzerinde yapılan çalışma ile raylara inen vagonlar vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, tarafından Zafer Meydanı ile İncirli Caddesi üzerindeki nostaljik tramvay hattınının ilk etapta Mesken'e daha sonra Siteler'e kadar uzatılacağı açıklanırken, Almanya'dan yeni temin edilen vagonlar ise raylara indirildi. Yıldırımlıların yoğun talebine de karşılık vermek amacı ile temin edilen 4 adet tramvay vagonu İncircirli caddesi üzerinde yapılan 3 saatlik çalışma ile raylara indirildi. Bu esnada İncirli Caddesi trafiğe kapatıldı. Vatandaşların ilgi ile takip ettiği çalışmalar, yapılan tramvay hattının ne kadar doğru olduğunu gözler önüne seriyor. Kimi mahalle halkı çalışmalarını evlerinin balkonlarından izlerken, kimi vatandaşlar ise çalışmalar esnasında yeni vagonun önünde fotoğraf çektirmekten geri kalmadı. Çalışmaların ardından raylara indirilen vagonlar genel bakımları için hangara çekildi. Günde 10 bin kişi taşıyan tramvay hattında hedefin 17 bin kişi taşımak olduğu açıklanmıştı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber