Hırsız zanlısı yakalanınca devleti suçladı

Adana'da, bir eve girmek üzereyken polis tarafından yakalanan 5 zanlıdan biri adliyeye sevk edilirken, "Devlet suçlu biz bir şey yapmadık" diyerek kendini savundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Şubat 2013 10:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsız zanlısı yakalanınca devleti suçladı

Olay, merkez Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde Galip Avşaroğlu Bulvarı üzerinde bir evin yakınına kamyonetle gelen Vedat Ş. (22), Menderes K. (23), F.O. (15), İ.K. (16) ve Mehmet Emin A. (18), kamyoneti park etti. Daha sonra 3 kişi eve giderken 2 kişi kamyonetin yanında etrafı gözetlemeye başladı.

Bu arada, eve giden 3 kişi pencerenin demir şebekesini kalas ile kırarak içeri girmeye çalıştı. Bu demir şebekeyi sökerken çıkarılan sesleri duyan vatandaşlar 155 polis imdatı aradı. Polis kısa sürede olay yerine geldi. Şahıslar polisi görünce evden kaçarak uzaklaşmaya başladı. Polis yaşanan kovalamacanın ardından zanlıları kaybetti. Vatandaşlar polisi tekrar arayarak zanlıların olay yerine geldiği kamyonetin eve yakın yerde durduğunu söyledi. Bunun üzerine polis, kamyonete baktığında içinde iki kişinin yattığını gördü. Polis, bu zanlılardan yola çıkarak diğer 3 zanlıyı da yakaladı. Polis, zanlıları emniyete getirip sorguya aldı. Zanlılar kamyonetin kontağının F.O.'nun ayakkabısının içinde olduğu, onun da polisten kaçıp kamyonetin yanına gelemediği için kaçamadığı ortaya çıktı.

Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında zanlılardan biri "Biz suçlu değiliz, bizi bu hale devlet getirdi, suçlu devlet" diyerek kendini savundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber