Pazarcı kadının, peynir ve kabakları çalındı

Ordu'da pazarcılık yapan Günay Kurt, Perşembe İlçesi Mersin Köyü'nden satmak için getirdiği peynir ve kabağının çalındığını söyledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Şubat 2013 17:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Pazarcı kadının, peynir ve kabakları çalındı

Ordu'da pazarcılık yapan 55 yaşındaki Günay Kurt, Perşembe İlçesi Mersin Köyü'nden satmak için getirdiği peynir ve kabağının çalındığını belirterek, polise şikayetçi oldu.

Olay bugün Ordu'nun Düz Mahallesi belediye kavşağının olduğu yerde meydana geldi. İddiaya göre evli ve 4 çocuk annesi Günay Kurt, Perşembe İlçesi Mersin Köyü'nden pazara satmak için köy peyniri ve kabak getirdi. Kavşakta peynir ve kabağı kaldırım kenarına bırakan Kurt, yaklaşık 300 metre ilerdeki pazardan el arabası almaya gitti. El arabasıyla geri geldiğinde kabak ve peynirinin kaybolduğunu gören Günay Kurt, Yeni Mahalle Karakolu'na giderek şikayetçi oldu. Polisler yaptıkları incelemede, olay yerinin MOBESE kameraları dışında olduğunu belirlerken, hırsızlık şüphelisinin yakalanması için çalışma başlattı.

Günay Kurt, "Köyden pazara satmak için yükümü getirdim arabadan indirdim. Pazarın bulunduğu yere el arabası almaya gittim, geri geldiğimde peynirimle kabağım çalınmış. 4 çocuğum var, eşimde çalışamıyor evi pazarda sattığım ürünlerle ben geçindiriyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber